Kun todella pidät golfista

Onnea valitsemallasi tiellä! Golf on ainutlaatuinen urheilulaji, jossa yhdistyvät liikunta, luonto ja sosiaalisuus. Kävelet kierroksen aikana keskimäärin 14 000 askelta ja kulutat golfkärryjä työntäen 1500 kilokaloria. Lukuisten fyysisten terveyshyötyjen lisäksi golf tekee tutkitusti hyvää myös psyykkiselle hyvinvoinnillesi. Luonnon keskellä liikkuminen rentouttaa ja tarjoaa virikkeitä useille eri aisteille, sillä äänet ja kauniit maisemat liittyvät oleellisesti golfiin.

Sosiaalista aikaa itsellesi

Kierros tarjoaa sinulle tauon arkeen ja aikaa itsellesi, pois kiireisestä elämänmenosta. Toisaalta mielesi pysyy lyöntejä suunnitellessa ja peliä taktikoidessa virkeänä. Harrastuksesi on myös erittäin sosiaalinen, sillä pelataanhan sitä perinteisesti yhdessä toisten pelaajien kanssa. Laji sopii erinomaisesti myös kaikenikäisille tai vaikka koko perheellesi yhdistäen eri sukupolvet vauvasta vaariin.

Pelivälineet ja varusteet

Golf ei ole itsessään välineurheilua, vaikka pelaamisen mielekkyys vaatiikin tiettyjä perusvälineitä, kuten mailat ja pallot. Lajin fyysisyyden takia mukaviin pelivaatteisiin ja hyviin golfkenkiin satsaaminen kuitenkin kannattaa, vietetäänhän kentällä samoissa varusteissa helposti neljästä kuuteen tuntia kerrallaan.

Mukavuus edellä päällepuettavaksi

Golfvaatetus on Suomessa nykyisin urheilullista ja hyvin vapaamuotoista. Useat kansainväliset tuotemerkit suunnittelevat ja tarjoavat omia golf-mallistojaan ja treenivaatteita verkkokaupoissaan ja kampanjoissa, joiden mainoskasvoina nähdään usein suosikkeja maailman viheriöiltä. Klikkaa tästä fanituotekauppaan, josta voit hankkia juuri samanlaiset varusteet, joita omalla suosikkipelaajallasi on nähty päällä. Tämän päivän värivalikoima on monipuolinen ja tarjolla on perinteisten, hillittyjen sävyjen lisäksi räiskyviä neonvärejä, joten sinäkin löydät oman nimikkoluukkisi valikoimasta helposti.

in Uncategorized.