Lippalakit golfin peluuseen

Suomen kesässä golf on monen suosikki tekemistä. Kuitenkin myös varusteisiin on syytä kiinnittää pelatessa huomiota myös Suomessa. Kuumana kesäpäivänä hatun pitäminen kentällä, jossa ei ole paljoa varjoa, on erittäin tärkeää. Tällä tavalla voi ehkäistä esimerkiksi auringonpistosta. Toinen tärkeä asia hatun päässä pitämisen lisäksi on tietenkin juominen. Vettä kannattaa varata kierrokselle tarpeeksi. Pystyt katsomaan lisää tietoa varusteista golfkentälle esimerkiksi täältä.

Millainen lippalakki pelaajan kannattaisi valita?

Malleja lippalakeista on useita. Kaikki mallit eivät miellytä kaikkia, joten myös lippalakin kokeileminen omaan päähän voi olla hyvä idea. Täten pääset selville siitä, millainen malli sopii oman pääsi muotoon ja mistä pidät itse eniten. Myös värillä voi olla väliä. Kuumalla aurinkoisella säällä musta lippalakki esimerkiksi imee itseensä hyvin paljon lämpöä. Tämä voi johtaa suurempaan hikoiluun tai pää voi kipeytyä, kun lakin sisässä on todella kuuma. Golfkentälle kannattaakin suosia hengittävästä materiaalista valmistettua lippalakkia, joka on vaalean värinen.

Yleensä golf on tunnettu omista eteketeistään. On siis hyvä perehtyä myös golfin etikettiin, jotta osaat pukeutua oikein. Tälläkin voi olla väliä lakin valintaan. Jotkut kentät ovat vapaampia pukeutumisen suhteen kuin toiset kentät.

Oletko miettinyt, että haluat tuoda esiin jonkun lajiseuran fanituksesi lippalakin muodossa? Shoppaile tässä kaupassa ja löydä itsellesi mieluinen lakki golf kierroksia varten. Mallivalikoima on laaja ja etenkin Liverpool FC lippalakit ovat hyvin edustettuina monessa värissä kaupan valikoimissa. Näin voit yhdistää rakkaan lajisi toiseen suosikkilaajiisi.